Just forget it!

Stay tuned for more – coming soon.

Verschrikt kijkt Lila om zich heen. Waar is iedereen gebleven? Voor vijf minuten had ze zich opgesloten op het toilet van de drukke kroeg, om even te kunnen ontsnappen aan de chaos van dansende mensen en de alcohol in haar bloed. Ze voelt dat ze teveel gedronken heeft. Haar zicht is wazig en ze voelt het suizen van haar bloed in haar oren. Had ze zoveel gedronken? Lila wast haar handen en kijkt zichzelf aan in de spiegel. Het deed haar goed weer met vriendinnen op stap te zijn, maar ze voelde zich toch eenzaam tussen alle mensen. Die klootzak had nooit bij mij weg mogen gaan! Denkt ze en ze kijkt vluchtig op haar telefoon. Ze moet controleren of Marco haar nog iets heeft gestuurd. Niets… eikel! In een vlaag van woede smijt Lila haar telefoon in de wastafel en rent de kroeg weer in. Terug naar het verdovende gevoel van alcohol en het tegen elkaar op rijdende mensen op de beat van de muziek. Vergeten moest ze hem, en daar zouden haar vrienden mee helpen.

Als Lila aan de bar nogmaals om zich heen kijkt, ziet ze geen van haar vriendinnen. Waar zijn ze nou? In een reflex zoekt ze naar haar telefoon en bedenkt zich dan dat ze die in de wastafel heeft gegooid en niet meer heeft meegenomen. Snel loopt ze terug naar de toiletten en zoekt haar telefoon. Niets. Natuurlijk niet.

Het valt Lila niet op dat een donkerharige man in de hoek al een tijdje tijd naar haar kijkt. Milan is van Turkse afkomst, heeft halflang zwart krullend haar en een korte zwarte baard. Zijn ogen hebben een diepe groene kleur, bijna als smaragd. Hij moet tenminste eind dertig zijn, maar ziet er door zijn leren jas, strakke bovenlichaam en lichtkleurige jeans veel jonger uit.

Vanaf zijn barkruk in de hoek naast de bar, bekijkt hij Lila van top tot teen en ziet hoe ze voor de tweede keer terug naar de toiletten loopt. Zou ze alleen zijn? Zijn oog valt op Lila’s lange, steile, blonde haar dat tot op haar billen reikt. Als hij haar haren volgt naar beneden, ziet hij dat ze een strakke latexleren legging draagt. Elke vorm van haar benen en billen is te zien. Milan kan zijn ogen niet van haar afhouden. Als ze zich omdraait, ziet hij dat ze een blauwkanten topje draagt. Het is elegant, van een soort satijnen stof, maar ook erg sexy. Daar bovenop draagt Lila een spijkerjasje. Stoer… geil! denkt Milan en voelt hoe zijn lul groeit in zijn jeans, terwijl hij haar met zijn ogen uitkleedt.

TO BE CONTINUED!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: