Off limits part 2

Deel 1 nog niet gelezen? Klik hier: https://bonbonstories.com/2020/10/14/offlimits/

Na een rit van 20 minuten stopt de zilveren Mercedes van Dennis voor de oprit van een groot, vrijstaand huis. ‘Hier woon ik niet?’ zegt Anne vertwijfeld en staart Dennis aan. ‘Dat weet ik… maar ik heb je vandaag iets beloofd.’ Anne had tijdens de rit nergens ander aan gedacht. Ze had zwijgend naar de grote handen van Dennis gekeken en stiekem gefantaseerd over hoe die handen haar zouden masseren. Ze voelt hoe zijn worden haar heet maken en begint weer te blozen. ‘Jij krijgt vanavond een massage.’ Anne’s hart maakt een klein sprongetje, al voelt ze zich ook nerveus. Wat zal er nu komen?

Dennis stapt uit, loopt om zijn auto heen en maakt het bijrijdersportier open. ‘Kom je?’ Anne stapt uit, nog doorweekt van de regen, zet ze haar hoge hakken in het grind van de oprit. Zwijgend volgt ze Dennis naar zijn voordeur. Ze rilt van de kou en voelt zich niet helemaal op haar gemak als Dennis de massief houten deur voor haar openhoudt. Voorzichtig stapt ze naar binnen en blijft op de voordeurmat staan. ‘De trap op rechts, daar is de badkamer. Ik denk dat je wel even op wilt warmen? Er ligt wel een badjas van mijn vrouw die je even aan mag trekken.’ Vrouw?! Is Dennis getrouwd? Dennis ziet de verwarring op haar gezicht en zegt meteen: ‘we wonen niet meer samen…’ ‘Oh, sorry, dat wist ik niet. Ik wist niet dat je getrouwd was.’ zegt Anne zachtjes, ze voelt hoe opgelucht ze is dat zijn vrouw hier niet meer woont. ‘We liggen in scheiding. Ze logeert bij haar zus. Maak je geen zorgen.’ Zorgen? Wat is hij met mij van plan? Maar Anne zegt niets en loopt naar boven.

Ze trekt haar natte kleding uit en zet de douche aan. Al snel komt de stoom van het hete water haar tegemoet. De warmte doet haar goed. Ze stapt onder de douche en laat het hete water over haar lichaam stromen terwijl ze opnieuw denkt aan de grote handen van haar baas Dennis. Het voelt zo fout, maar toch zo fijn. Wat had ze zin in wild avontuur met haar baas. Ze had al zo lang over hem gefantaseerd en nu was ze hier, in zijn huis! Ze sluit haar ogen en denkt aan hem, zijn brede lichaam en zijn onweerstaanbare lach. Ze voelt hoe opgewonden het haar maakt en zonder het door te hebben glijdt ze met haar handen over haar borsten. Haar tepels zijn hard geworden door de gedachte aan Dennis en ze voelt hoe ook haar kutje begint te gloeien.

Ze kan het niet laten en glijdt met één hand van haar borsten naar beneden. Ze schrikt op als ze merkt hoe nat ze is geworden. Oh Dennis, als je dit eens wist… maar ze wil niet stoppen. Onder de douche kon hij haar niet zien, die was haar domein, ze was alleen, alleen met zichzelf. Met een klein gevoel van schaamte begint Anne met twee vingers haar clit te masseren. Die wordt al snel zo dik en heet, dat ze het masseren even moet laten. Ze wil niet meteen al klaarkomen. Ze wil nog even genieten van het moment.

Terwijl het hete water over haar haren en over haar borsten stroomt, leunt Anne met haar rug tegen de marmeren muur en zakt iets door haar knieën. Met haar andere hand laat ze nu haar borst los en brengt ook deze langzaam naar beneden. Terwijl ze met haar rechterhand haar clit weer zachtjes masseert en haar benen iets uit elkaar zet, glijdt ze met haar linkerhand tussen haar benen en brengt één vinger diep in haar kutje, in en uit. Ze is zo nat en het gevoel van haar beiden handen maakt haar zo geil, dat ze steeds sneller op haar vingers begint te rijden. Zachtjes kreunt ze terwijl ze denkt aan hoe Dennis haar masseert.

Ineens stelt ze zich voor hoe het zou zijn als hij haar nu zou betrappen. Wat zou hij doen? Ze stelt zich voor hoe hij de badkamer in komt lopen en haar vingerend aantreft. Dat hij niets zou zeggen en zijn kleren uit zou trekken. Naakt tegen haar aan zou komen staan en haar zou zoenen. Ze fantaseert over hoe hij haar dan om zou draaien en met zijn harde lul tegen haar billen zou rijden. Anne zou zich gewillig voorover bukken en hij zou haar bij haar haren pakken en dan diep in haar stoten. Met één hand zou hij haar haren vasthouden en met de andere hand haar borsten kneden. Ze zou het uitschreeuwen, net als hij. Hij zou steeds sneller gaan stoten, steeds dieper in en uit haar glijden. ‘Wil je dat ik in je klaarkom’ zou hij kreunend zeggen en zij zou schreeuwen ‘Ja, kom! Spuit me vol!’ voordat hij schokkend en met diepe stoten in haar klaar zou komen.

Haar fantasie sloeg op hol en het maakte haar zo geil. Steeds sneller vingert Anne zichzelf en haar temperatuur loopt hoog op. Het is niet enkel meer het hete water wat zo stoomt, maar ook Anne stoomt van puur genot. Ze voelt hoe het vingeren steeds lekkerder wordt en hoe haar lichaam schokkend begint te reageren. Haar vingers soppen van al het vocht in haar kutje en haar spieren verkrampen. Nog één keer denkt ze aan hoe Dennis haar vol zou spuiten en voelt dan hoe haar hele lichaam zich aanspant en een warme gloed zich door haar aderen verspreidt. Het wordt licht in haar hoofd, als ze haar vingers loslaat en haar lichaam naschokt van haar explosieve orgasme.

Al snel komt Anne weer bij zinnen en zet de kraan uit. Ze moest opschieten, hij zou zich wel afvragen waar ze zo lang bleef. Anne begint zich af te drogen en schiet in de paars satijnen badjas die voor haar klaarligt. Wanhopig probeert ze haar orgasme van zich af te schudden, maar het blijft in haar hoofd. Hoe kan ik nu nog normaal tegen hem doen? vraagt ze zich af en haalt twee keer diep adem. Concentreer je Anne, je kunt het. zegt ze tegen zichzelf en loopt langzaam de trap af naar beneden.

TO BE CONTINUED…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: